Undgå skatteproblemer med solidt revisorhåndværk

Vælg BusinessPAL som revisor i Århus for din enkeltmandsvirksomhed eller dit selskab, og indsend årsregnskab og selvangivelse til Skat med ro i maven. Du kan også få økonomisk rådgivning om skat, moms, fradrag, afgifter, virksomhedssalg og andre traditionelle revisoropgaver.

Søger du en revisor i Århus og omegn?

At holde styr på moms, skattefradrag, afgifter osv. er mere kompliceret, end mange tror, og selv små beregningsfejl kan få store konsekvenser.

Når Skat først finder én fejl, graver de typisk hele regnskabet igennem og afdækker måske flere fejl, som kan koste dig dyrt. Derfor kan en revisor være en fornuftig investering, også selvom du ikke har revisionspligt.

Revisor fra BusinessPAL sikrer et korrekt regnskab første gang

Som revisor sikrer jeg, at dit årsregnskab er korrekt, overholder regnskabsloven og stemmer overens med virkeligheden. Det vil sige, at du med ro i maven kan aflevere regnskaberne til Skat.

Du kan også være tryg ved, at jeg står på mål for regnskabet, hvis Skat har spørgsmål til det. Du kan altså roligt koncentrere dig om forretningsdriften uden at skulle bekymre dig om problemer med Skattestyrelsen.

Har du spørgsmål eller en konkret opgave?

Med revisorhjælp fra BusinessPAL får du:

Landsdækkende revisor med base i Århus

Uanset hvor i Danmark din virksomhed er, kan du få revisorhjælp hos BusinessPAL. Jeg er uddannet cand.merc.aud. og har base i Århus tæt på Århus havn.

Jeg hjælper især virksomheder med revision i Århus og Midtjylland, men yder også økonomisk rådgivning og revisorhjælp til virksomheder i Aalborg, Vejle, Skanderborg, Herning, Viborg – eller lige der, hvor du er.

Hvad kan du bruge en revisor til?

Som revisor hjælper jeg mindre og mellemstore virksomheder med økonomisk rådgivning og konkrete revisoropgaver som:

Lokal revisor i Aarhus -aarhus-businesspal

3 grunde til at vælge en revisor fra BusinessPAL:

01.

15 års erfaring med regnskab og revision

Jeg har arbejdet som revisor, regnskabschef og økonomidirektør siden 2004. Jeg ved, hvor de hyppigste fejl forekommer, og har indgående kendskab til selskabsdrift i små og mellemstore virksomheder.

02.

Undgå tvivl og lad mig tage kommunikationen med Skat

Du skal ikke bøvle med Skat, når jeg står på mål for regnskabet. Jeg tager mig af alle spørgsmål til regnskaberne, så du kan koncentrere dig om forretningen.

03.

Korrekt regnskab i økonomi-systemet og hos Skat

Jeg retter ikke bare fejl i det årsregnskab, du sender til Skat. Jeg retter tilsvarende din balance i dit økonomisystem (Dinero, e-conomic, Billy m.fl.), så regnskabet stemmer både hos Skat og i dit regnskabssystem.

Hvornår skal du bruge en revisor?

Det koster en revisor fra BusinessPAL

En revisor skal være til at betale, også for små og mellemstore virksomheder.

Hos BusinessPAL får du revisorhjælp til 800,- i timen.

Typisk tager en gennemgang af årsregnskabet med efterfølgende rettelse af fejl 8-16 timer.

Din investering i revisorhjælp sikrer dig, at du ikke snyder dig selv for moms- og skattefradrag, og at du undgår at betale restskattetillæg, morarenter og i værste fald bøder til skattemyndighederne for skatteunddragelse.

Revisor eller bogholder?

En revisor kan rådgive om, hvordan du får struktur på bogføringen, men den løbende bogføring varetages som regel af en bogholder eller regnskabsmedarbejder, hvis du ikke gør det selv. Korrekt bogføring sikrer, at revisoren skal bruge mindre tid på revisionen.

Få billigere revision med korrekt bogføring

Vidste du, at utilsigtede bogføringsfejl er den hyppigst forekommende fejl i regnskabsgrundlaget hos danske virksomheder? Få styr på bogføringen med bogføringshjælp på abonnement, og spar penge på revisionen efterfølgende.

3 ud af 4 SMV’er får revisorhjælp

Ifølge en undersøgelse fra FSR får 68% af de danske små og mellemstore virksomheder rådgivning om regnskab, revision og bogføring hos en revisor. Det er der mange gode grunde til. Her er tre:

01.

Bedre likviditet i virksomheden

En revisor har stor økonomisk indsigt og kan rådgive dig om, hvilke muligheder der er for at forbedre likviditeten i din virksomhed.

02.

Fortrolig økonomisk sparring

Revisoren kan give virksomhedens ledelse fortrolig og kvalificeret sparring i spørgsmål om økonomi og forretningsudvikling. Hver tredje SMV melder, at revisoren er virksomhedens mest betroede rådgiver.

03.

Stabil vækst uden skatte-bekymringer

Revisor aflaster ejeren af virksomheden, der kan fokusere på driften og væksten i virksomheden i stedet for at bekymre sig om regnskaberne og kedelige overraskelser fra Skat.

 

 

 

Book et uforpligtende møde