1-dags iværksætterkursus: Kom sikkert fra start med din virksomhed uden revisorhjælp

Skab et solidt fundament for en sund, veldrevet iværksættervirksomhed med de rigtige administrative processer.

1-dags
iværksætterkursus:
Kom sikkert fra start med din virksomhed uden revisorhjælp

Skab et solidt fundament for en sund, veldrevet iværksættervirksomhed med de rigtige administrative processer.

Iværksætterkørekortet er skræddersyet til dig, der:

ivaerksaetterkursus Sikker opstart af virksomhed Aarhus

Med BusinessPALs iværksætterkørekort bliver du klædt godt på til at håndtere den administrative opstart af virksomheden

Iværksætterkurset hos BusinessPAL varer én dag og foregår i Aarhus.

Når du går hjem fra kurset, har du et solidt fundament af viden, så du nemt – og uden at betale formuer for revisorhjælp – kan registrere din virksomhed, foretage momsindberetninger korrekt, lave regnskab osv.

Du ved, hvad du administrativt skal foretage dig, og i hvilken rækkefølge du bør gøre det.

Du får styr på de basale opgaver, der skal være på plads, og du ved, hvordan du organiserer opgaverne ved hjælp af praktiske systemer og apps.

Du får også mine bedste administrative tricks til at klare administrationen så let og problemfrit som muligt, så du kan have fuldt fokus på at drive din nye virksomhed.

Herudover lærer du at klare dig selv i den daglige administrative trummerum, og du lærer hvornår du skal trække på ekstern hjælp.

Du lærer at lave et godt fundament for årsregnskabet og selvangivelsen. Så kan du enten klare det selv eller slippe billigere hos din revisor, fordi der er styr på regnskaber og bilag.

Revisoren der selv blev iværksætter

Jeg er uddannet revisor (cand.merc.aud.) og har arbejdet med regnskaber 

og bogføring i mere end 19 år

Iværksætterkørekort et er målrettet:

Lokal revisor i Aarhus -aarhus-businesspal

På kurset får du redskaberne til at:

Efter kurset vil den administrative hovedpine i forbindelse med opstart være væk. Kursisterne kender faldgruberne og trickene.

3 gode grunde til at vælge iværksætterkørekortet:

01.

Undgå økonomiske lussinger

På iværksætterkurset lærer du de hårde administrative discipliner, som virkelig kan give lussinger, hvis du ikke gør det rigtigt. Med andre ord: skal du i gang med din egen virksomhed, er pengene givet godt ud.

02.

SMV’er laver flere bogføringsfejl

En undersøgelse fra Brancheforeningen for danske revisorer viser, at mindre og mellemstore virksomheder har flest fejl i bogføringen. Du kan undgå at blive en del af den statistik (og undgå at snyde dig selv, dine medarbejdere eller skat), når du får styr på regnskabs- og momsprocedurerne fra starten.

03.

Forkert momsindberetning øger risikoen for et skattetjek

Forkerte momsindberetninger sender et signal til skat om, at din virksomhed skal ses efter i sømmene. Med et iværksætterkørekort fra BusinesPAL får du ro i maven, fordi du ved, at der er styr på alt det administrative.

Det koster et iværksætterkørekort

Registrering af virksomhed, bogføring, moms, skat, faktura, systemer, tips & tricks Lørdagskursus 1250,- DKK

 

I forhold til hvad indledende forretnings initiativer kan koste, og hvad dette kursus koster, er det en ”no brainer”. Eksempel: Stifter du et selskab med revisionspligt, hvor dette ikke er nødvendigt, koster det dig minimum 10.000,- DKK, uden du får en ”dyt” ud af det. For ikke at tale om hvad forkert IT – rådgivning kan koste..

 

BusinessPALs iværksætterkørekort, er et endagskursus, som afvikles om lørdagen i Aarhus, fra kl. 9:00 til 16:00. Der er forberedelse til kurset, brug dine aftener en uge op til, så får du ekstra meget ud af forløbet. På dagen vil materialet blive gennemgået og grundigt forklaret. Herudover vil der blive arbejdet med opgaver og svaret på spørgsmål. Slutteligt vil der være en ”multiple-choice” prøve, som vi retter i fællesskab.

 

Kursusmateriale udsendes en uge før kurset.

Kurset afholdes hos BusinessPAL i Århus

BusinessPAL ApS

Ny Banegårdsgade 55, 4. sal

8000 Aarhus C

Parkering i Dokk 1. Herfra er der 5 – 10 minutters gang. Kaffe, te, danskvand og frugt er inkluderet i prisen. Alt om ide, koncept, markedsføring og strategi berøres ikke på dette kursus.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om iværksætterkørekortet:

Tøv ikke med at kontakte mig, hvis du ikke får svar på alle dine spørgsmål.

Du kan se alle kommende kursusdatoer under booking fanen med forbehold for ændringer og aflysninger. Der skal være minimum fem deltagere, for at iværksætterkurset oprettes.

Der er mindst fem deltagere og højst 15 på hvert kursus. Corona regler vil naturligvis blive overholdt.

Jeg anbefaler, at du forbereder dig grundigt inden kursusstart, så du får mest muligt ud af selve kursusdagen. Jeg sender dig forberedelsesmaterialet en uge før kursusstart.

Brug ca. en time hver aften i ugen op til kursusstart på at forberede dig. Så får du mest ud af forløbet.

På dagen gennemgår vi det materiale, du har fået tilsendt og forberedt dig på hjemme, og jeg forklarer det grundigt. Du og de andre deltagere kan selvfølgelig stille spørgsmål undervejs.

Herudover kommer du til at arbejde med praktiske opgaver, hvor du træner den viden, du har fået gennem materialet. 

Alle deltagere forventes at tage aktivt del i undervisningen.

Undervisningen afsluttes med en prøve.

Som afslutning på iværksætterkurset er der en ”multiple choice”-prøve, som vi retter i fællesskab.

Til sidst får du et kursusdiplom som bevis på, at du har taget BusinessPALs iværksætterkørekort.

Det korte svar er: Nej.

På BusinessPALs kursus for iværksættere beskæftiger vi os med den administrative del af at starte en virksomhed op. Vi ser på regnskabsprocedurer, virksomhedsregistrering, momsfradrag osv.

Alt det, der har med forretningside, koncept, produktudvikling, markedsføring og strategi at gøre, kommer vi ikke ind på i dette kursus.

For at få mest glæde af iværksætterkurset skal du have din forretningside på plads, og du skal have en rimelig formodning om, at det er økonomisk muligt for dig at føre din iværksætterdrøm ud i livet. Med andre ord, du skal være tæt på at tage springet, så får du mest ud af kurset, men alle interesserede er selvfølgelig velkommen

Book et uforpligtende møde