Lej en regnskabschef og
få ro og struktur på økonomiafdelingen

Lej en erfaren regnskabschef eller interim CFO fra BusinessPAL ved sygdom, orlov, fratrædelse, eller når bogholderiet er presset af nye projekter.

Lej en regnskabschef og
få ro og struktur på økonomiafdelingen

Lej en erfaren regnskabschef eller interim CFO fra BusinessPAL ved sygdom, orlov, fratrædelse, eller når bogholderiet er presset af nye projekter.

Til 800 kroner i timen kan også mindre og mellemstore virksomheder leje en erfaren regnskabschef, som:

Lej en regnskabschef – en økonomisk forsvarlig løsning

Der sker flere fejl, når der mangler lederskab i regnskabsafdelingen.

I befinder jer måske i en overgangsperiode mellem regnskabschefer. Det kan betyde, at opgaver falder mellem to stole, og at vigtig viden ikke bliver overleveret.

Eller måske står I foran et større forandringsprojekt i økonomiafdelingen. Mangler I økonomiressourcer med ledelseserfaring og strategisk overblik til at styre projektet sikkert i mål, risikerer I, at processen trækker i langdrag, der sker unødigt mange fejl undervejs, og I ender med ikke at få den værdi ud af projektet, I havde regnet med.

Det kan du nemt forebygge ved at leje en regnskabschef hos BusinessPAL.

Du får en fleksibel og økonomisk forsvarlig løsning, når du i en periode har brug for en senior regnskabskonsulent til at sætte retningen for bogholderiet og bevare det strategiske overblik.

Ekstern regnskabschef på timebasis

Som ekstern regnskabschef hjælper jeg mindre og mellemstore virksomheder med strategiske regnskabsopgaver såsom:

Lej en regnskabschef -regnskab

Interim økonomichef ved sygdom eller orlov

Har du brug for en erfaren regnskabsressource i en kortere eller længere periode på grund af sygdom eller orlov, kan det være løsningen at leje en interim regnskabschef.

 

Jeg danner mig hurtigt et overblik over regnskabsprocesserne og arbejder fleksibelt på timebasis, så du kun betaler for den hjælp, du har brug for, i den periode, du har brug for det.

Interim CFO ved tiltrædelse og fratrædelse

”CFO / regnskabschef / økonomichef søges”. Det kan tage tid at finde den rigtige økonomiprofil, og du risikerer, at vigtig viden om regnskabsprocesserne forlader virksomheden med den fratrædende medarbejder.

Lej en CFO (Chief Financial Officer) i overgangsperioden. Jeg træder til som interim CFO med kort varsel og kan følge den afgående regnskabsmedarbejder, dække behovet for en økonomichef i overgangsperioden og sætte den nye regnskabschef ind i regnskabsprocesserne ved tiltrædelse.

Ekstern regnskabschef til procesoptimering og nye projekter

Som ekstern økonomichef kridter jeg banen op for økonomiafdelingen og bevarer det strategiske overblik, når I implementerer nyt ERP-system, moderniserer regnskabsprocesserne og sætter andre større økonomiprojekter i gang.

Jeg ser på arbejdsgangene med friske øjne og hjælper med at identificere de processer, som I kan spare tid og penge på at optimere.

 

Kontakt mig for en afklarende samtale om dit behov for økonomisk rådgivning i Århus og omegn. Det er gratis og uforpligtende.

Sammen finder vi ud af, hvad dit behov er for at leje en økonomichef, og hvor længe du har brug for en erfaren hånd ved roret i økonomiafdelingen.

Lej en regnskabschef, hvis:

Ekstern CFO fra BusinessPAL – en tryg investering

Du får en erfaren regnskabschef, med revisorbaggrund, når du samarbejder med BusinessPAL

Hvad koster det at leje en regnskabschef?

Hos BusinessPAL er det overkommeligt selv for mindre virksomheder at leje en regnskabschef eller interim CFO.

Timeprisen er 800 DKK.

Du betaler kun for den tid, jeg reelt bruger, og vi tilpasser forløbet til dit behov og budget.

Din investering er hurtigt tjent hjem gennem optimering af økonomiprocesser og automatisering af rutineopgaver i bogholderiet.

Sådan lejer du en regnskabschef

Når du lejer en regnskabschef, tilpasser vi processen til dit behov og opgavens størrelse og karakter.
En typisk proces kunne se således ud:

01.

Book en gratis afklarende samtale

Vi indleder samarbejdet med en uforpligtende samtale, hvor vi ser hinanden an og vurderer, om jeg er den rette til at hjælpe.

Samtalen kan foregå over telefonen eller Teams, eller vi kan mødes hos dig eller på mit kontor ved Århus havn.

02.

Behovsafklaring og forundersøgelse

Sammen afdækker vi dit behov for at leje en regnskabschef, og jeg undersøger problemet for at vurdere omfanget.

Dette kan tage en til to dage afhængigt af problemets karakter og størrelse. Du betaler for medgået tid.

03.

Løsningsforslag og pris

Jeg præsenterer mit løsningsforslag med en plan for, hvilke opgaver der konkret skal udføres, og et tidsestimat for arbejdet og processen.

Du kan vælge et fastpristilbud for hele opgaven eller fortsætte med at betale for medgået tid.

04.

Arbejdet sættes i gang

Jeg kommer ud i din virksomhed og løser de opgaver, vi har planlagt.

Det kan f.eks. være to gange om ugen i tre måneder eller efter aftale.

Tre gode grunde til at leje en regnskabschef hos BusinessPAL

Er du stadig ikke helt sikker på, at en interim CFO fra BusinessPAL er den rigtige løsning for dig? Så lad mig give dig tre gode grunde til at booke en afklarende samtale i dag:

01.

Lej en regnskabschef billigere, end du tror

En rutineret regnskabschef ligger ofte uden for budgettet for mindre virksomheder. Lej en økonomichef eller regnskabschef fra BusinessPAL til afgrænsede projekter, f.eks. ved udrulning af et nyt økonomisystem eller til at optimere processer og kridte banen op for den faste bogholder. Så kan du høste fordelene ved regnskabschefens erfaring og strategiske overblik i den periode, du har brug for det – hverken mere eller mindre.

02.

Fortrolig økonomisk rådgivning i Århus og omegn

Som ekstern økonomikonsulent er jeg ikke bare en støtte for medarbejderne i bogholderiet, men også en fortrolig sparringspartner for dig som virksomhedsleder. Jeg lægger vægt på tillid i samarbejdet og har stor respekt for, at virksomhedens økonomi ikke er noget, man betror hvem som helst. Du kan være tryg ved, at min rådgivning er fortrolig, og at jeg aldrig involverer andre leverandører, uden at vi har aftalt det på forhånd.

03.

Interim økonomichef med solid forretningsindsigt i SMV’er

Jeg har arbejdet som regnskabschef og økonomichef i små og mellemstore virksomheder gennem mange år og har en solid forståelse af forretningsgangene i en SMV. Jeg ved, hvor kritisk en sikker økonomidrift er for virksomhedens fremtid, og hvor det giver størst smæk for skillingen at optimere regnskabsprocesserne.

Book et uforpligtende møde