Få professionel hjælp til drift og optimering til budgetvenlige priser

Mit navn er Peter Thygesen. Jeg stiftede BusinessPAL i 2018 for at tilbyde mindre og mellemstore virksomheder driftsoptimering af økonomi- og IT- funktionen til en overkommelig pris.

Få styr på drift og processer

BusinessPAL hjælper virksomheder med at strukturere, optimere og digitalisere deres forretning og økonomiafdeling. Din virksomhed får et solidt grundlag af tidssvarende systemer, procedurer og administrativ ledelse, der understøtter den veldrevne forretning. Det kan betyde en opstramning af et eksisterende setup, med måske tilføjelsen af lidt nyt software, og vigtigst af alt – solid støtte under implementeringen. Der er mange muligheder alt efter behov – og ønske.

BusinessPALs ydelser understøtter og letter driften

BusinessPALs ydelser henvender sig til mindre og mellemstore virksomheder, der ønsker at effektivisere driften, eller som har brug for en fast hånd ved roret i regnskabsafdelingen i en begrænset periode. Fællesnævneren er det konstante fokus på at skabe et solidt, tidssvarende administrativt fundament for virksomhedsdriften.

BusinessPALs værdigrundlag

Mange års erfaring med SMV’er

Jeg er uddannet revisor (cand.merc.aud.) og har i mange år arbejdet som regnskabschef, CFO og økonomidirektør i mindre og mellemstore virksomheder.

Økonomi er mit fundament, men jeg er også stærk på forretningsudvikling og ledelse. Jeg kommer fra vinderkulturer, hvor fornyelse, udvikling, kraftig vækst, godt humør og god indtjening er en del af hverdagen. Jeg er stolt over at have bidraget til succeshistorierne SUPERDRY og BilligVVS.

Jeg ser IT som en afgørende faktor for fremdrift og succes, og har erfaring med systemudvikling, systemintegreret værdikæde og særligt implementering af ny ERP. Herudover er jeg god til processer og data, herunder forretningsudvikling gennem BI. Jeg vil gerne ”sætte strøm til processerne”.

Erfaren hjælp til virksomheder i vækst

Hos Superdry i Skandinavien var jeg regnskabschef fra 2011 til 2016. Her gik vi på fem år fra 40 millioner i omsætning og 40 ansatte til en omsætning på 230 millioner og mere end 170 ansatte.

Jeg bidrog med en gennemgribende opstramning og strukturering af administrationen generelt, debitorkreditpolitik, bedre dækningsbidragsforståelse, minimering af lagerdifferencer på wholesale og retail, omstilling fra ordreblok til iPad og sikrede, at der ikke var nogen ubehagelige overraskelser, når revisoren kommer på besøg.

Jeg har også været CFO hos BilligVVS og har et indgående kendskab til webshop og systemintegreret værdikæde.

Hos BusinessPAL kan du få hjælp til:

Lej en regnskabschef

Få en erfaren regnskabschef med kort varsel ved fratrædelse, sygdom, eller når større projekter kræver styring.

Implementering af ERP- løsninger

Kom hurtigt og sikkert i mål med en tidssvarende ERP-løsning uden at betale overpris.

Revision & skatterådgivning

Overhold trygt regnskabsloven, og få fortrolig økonomisk rådgivning om din virksomhed.

Bogføring og løn på abonnement

Lad BusinessPAL klare bogholderiet, og slip for bekymringer om bilag, moms, skat og løn.

Spar penge på driften med smartere regnskabsløsninger

Der er sket meget inden for økonomifunktionerne i form af digitalisering og intelligente programmer, der kan gøre administrationen lettere, hurtigere og billigere.

Men mange mindre og mellemstore virksomheder får slet ikke glæde af det. I stedet bruger de unødvendigt meget tid, hovedbrud og ressourcer på gammeldags regnskabsmetoder. Det vil jeg gerne hjælpe dig med at lave om på i din virksomhed.

Skal jeg hjælpe administrationen i din virksomhed ind i det 21. århundrede?

Professionel revisor- og konsulenthjælp til en skarp pris

3 gode grunde til at vælge BusinessPAL:

01.

Solide økonomikompetencer på budget

Med BusinessPAL kan små og mellemstore virksomheder få samme økonomikompetencer som store virksomheder, men til en overkommelig pris.

02.

Fortrolig økonomisk sparring i øjenhøjde

Jeg gennemgår bogføringsprocesserne og optimerer, hvor det er relevant, så du får mest muligt for pengene.

03.

Stort kendskab til SMV’er

BusinessPAL har mange års erfaring med drift og udvikling af små og mellemstore virksomheder og ved, hvor vigtig en stabil økonomi og strukturerede regnskabsprocesser er for virksomheden.

Book et uforpligtende møde