Om

BusinessPAL – din forretningsven

 

FĂĄ styr pĂĄ administration og processer til budgetvenlige priser

Hos BusinessPAL får små og mellemstore virksomheder hjælp til effektiv, tidssvarende administration, der er til at betale.

BusinessPAL hjælper virksomheder med at opbygge, optimere og eventuelt outsource deres administration. Din virksomhed får et solidt grundlag af tidssvarende systemer, procedurer og administrativ ledelse, der understøtter den veldrevne forretning.

BusinessPAL er din forretningsven, der står 100% på din side, uanset om din virksomhed er veletableret, nystartet, eller du er på nippet til at tage springet som selvstændig.

Med BusinessPAL ved hånden behøver du ikke have folk ansat med særlig regnskabsmæssig indsigt, men har du en bogholder, du er glad for, støtter BusinessPAL vedkommende i at flytte bogholderiet i den rigtige retning. Ofte ender det med et mere interessant job, hvor de rutinemæssige opgaver nu klares automatisk. 

BusinessPALs værdier

Hos BusinessPAL vil du møde følgende grundlæggende værdier, der fungerer som pejlemærker for det daglige arbejde og den måde, BusinessPAL indgår i samarbejdet med dig og din virksomhed på: 

Professionalisme – En aftale er en aftale, og der er orden i sagerne

Fortrolighed – Tillid til sammen at se problemerne i øjene

Generøsitet – Jeg går ikke i små sko

Gennemsigtighed – Enhver skal have mulighed for at se BusinessPAL over skulderen

Humor – Uden humor ingen kreativitet; uden kreativitet ingen gode idéer

Empati – Jeg sætter mig i dit sted og ser verden derfra

 

 

Peter Thygesen: Din fortrolige regnskabshjælp

Jeg hedder Peter Thygesen og er manden bag BusinessPAL.

Jeg er uddannet revisor (cand.merc.aud.) og har i mange år arbejdet som regnskabschef, CFO og økonomidirektør. Jeg har især arbejdet med at opbygge og optimere administration og processer i mindre og mellemstore virksomheder i vækst.

Derfor har jeg både solid viden om regnskabsloven og bogføring og et indgående kendskab til økonomien og forretningsdriften i en SMV.

I 2018 startede jeg BusinessPAL for at hjælpe små og mellemstore virksomheder med at få administration i verdensklasse til budgetvenlige priser.

Jeg tilbyder ydelser som:

  • Interim CFO
  • ERP-konsulent, der rĂĄdgiver om valg af ERP-system og hjælper med opsætning og implementering
  • Ekstern bogholder, der klarer regnskaberne, sĂĄ du kan fokusere pĂĄ virksomheden
  • Underviser, der lærer nye iværksættere at opbygge fornuftige administrative processer fra starten.

Ydelserne henvender sig til små og mellemstore virksomheder på forskellige modenhedsstadier, men fælles for dem alle er det konstante fokus på at skabe et solidt, tidssvarende administrativt fundament for virksomhedsdriften.

Se mit cv her

Spar penge på driften med smartere regnskabsløsninger

Der er sket meget inden for økonomifunktionerne i form af digitalisering og intelligente programmer, der kan gøre administrationen lettere, hurtigere og billigere.

Men mange mindre og mellemstore virksomheder får slet ikke glæde af det. I stedet bruger de unødvendigt meget tid, hovedbrud og ressourcer på gammeldags regnskabsmetoder. Det vil jeg gerne hjælpe dig med at lave om på i din virksomhed.

Skal jeg hjælpe administrationen i din virksomhed ind i det 21. århundrede? 

Iværksætterkørekort

Til dig der skal starte virksomhed og har brug for starthjælp

Læs mere her

BogføringsVEN

Tilbydes til mindre virksomheder, der har brug for en bogholder

Læs mere her

Konsulent

ERP Konsulent med forstand pĂĄ økonomien i SMV’er

Læs mere her