Kom sikkert i mål med ERP-systemet på 3 måneder, uden at betale overpris

Som erfaren, uafhængig ERP-konsulent hjælper jeg dig hurtigt og sikkert i mål med en tidssvarende ERP-løsning.

Kom sikkert i mål
med ERP-systemet
på 3 måneder, uden at betale overpris

Som erfaren, uafhængig ERP-konsulent hjælper jeg dig hurtigt og sikkert i mål med en tidssvarende ERP-løsning.

ERP-konsulentydelsen er skræddersyet til dig, der:

Du får en erfaren ERP-konsulent,
revisor og økonomidirektør, når du samarbejder med BusinessPAL

Implementering af et ERP-system foregår i 3 faser:

01.

ERP-analyse
Gratis rådgivningsmøde om ERP-strategi

Det første møde er altid gratis. Her drøfter vi dine behov og afklarer, om jeg er den rigtige samarbejdspartner for dig.

Hvis det viser sig, at det er noget andet, du har brug for, hjælper jeg dig videre gennem mit omfattende netværk af dygtige fagspecialister.

Indledende ERP-analyse

Når vi er blevet enige om samarbejdet, sætter jeg mig ind i din virksomheds administrative processer i samarbejde med dig og regnskabsmedarbejderne.

Jeg kigger ikke kun på regnskabsprocesserne, men på hele administrationen af virksomhedens pengestrøm.

Jeg identificerer rutineopgaver og processer, der med fordel kan automatiseres, og tjekker de steder i regnskabet, hvor der hyppigst sker fejl.

Valg af ERP-system

Nu vælger vi i fællesskab det eller de systemer og apps, der skal understøtte jeres administrative processer.

Det vil være velrenommerede, bredt anvendte ERP-systemer som Navision (Microsoft Dynamics 365 & Business Central) eller E-conomics og almindelige støttesystemer som Dataløn, PLEO og fakturaFIL.

Køb af ERP-løsning

Virksomheden køber en ERP-løsning gennem en ERP-udbyder, der tilbyder support. I betaler direkte til udbyderen og er dermed selv ansvarlige for aftalen.

02.

ERP-implementering
Opsætning af ERP-system

Jeg sætter ERP-systemet op med gængse standardfunktioner, automatiserede processer og tilpasser det din virksomheds behov og administrative processer.

 

 

Oplæring af nøglemedarbejdere

Jeg oplærer nøglemedarbejdere grundigt i systemets funktioner og muligheder. De bliver superbrugere af ERP-systemet og kan hjælpe resten af virksomhedens medarbejdere med at bruge systemet hensigtsmæssigt og effektivt.

Det foregår som 1:1-oplæring og miniworkshops. Sammen med medarbejderne laver jeg også korte instruktionsvideoer til de funktioner, de skal bruge i netop jeres ERP-system, og tjeklister, der sikrer, at de overholder procedurerne hver gang.

Videoerne og tjeklisterne er en støtte, når medarbejderne skal bruge systemet på egen hånd, og når de skal oplære deres kollegaer.

03.

Opfølgning
Opfølgning og tilretning af processer

Det er mange nye arbejdsvaner, medarbejderne skal lære. Derfor tilbyder jeg et opfølgningsforløb, efter at ERP-systemet er implementeret.

Her tjekker jeg med nogle måneders mellemrum, at de nye regnskabsprocesser bliver fulgt, og at de automatiserede workflows fungerer, som de skal.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om et ERP-forløb:

Tøv ikke med at kontakte mig, hvis du ikke får svar på alle dine spørgsmål.

En ERP-konsulent rådgiver virksomheder om køb af ERP-løsninger og hjælper med at sætte ERP-systemet op, så det er tilpasset virksomhedens processer.

ERP står for Enterprise Resource Management. ERP er et digitalt regnskabssystem, hvor virksomheder kan styre deres regnskab, bogholderi og bogføring. ERP-systemet holder styr på virksomhedens fakturaer, regninger, kvitteringer, debitorer og kreditorer.

Det tager typisk omkring tre måneder at implementere et ERP-system i en mindre eller mellemstor virksomhed, når du får hjælp af en erfaren ERP-konsulent.

Står dine regnskabsmedarbejdere selv for implementeringen, kan projektet nemt komme til at strække sig over et år.

Moderne ERP-systemer er cloudbaserede. Det vil sige, at du har online adgang til dit system direkte fra en internetbrowser, og du skal ikke installere nogen former for ERP-software lokalt på virksomhedens computere.

Nej, jeg sælger ERP-rådgivning eller ERP-consulting, altså rådgivning i og hjælp til at vælge, opsætte og bruge ERP-systemer.

Du køber selv din ERP-løsning hos en af de mange udbydere af ERP-systemer. Jeg hjælper med at sætte løsningen op, så den passer til virksomhedens behov. 

Jeg får ikke kommission eller anden økonomisk gevinst af salget hos nogen ERP-udbyder.

Jeg anbefaler at investere i et bredt anvendt ERP-system, der passer til virksomhedens behov og budget.

Jeg har erfaring med at opsætte og arbejde i mange forskellige ERP-systemer, f.eks.

  • Microsoft Dynamics 365 Business Central
  • Microsoft Dynamics NAV (tidligere kaldet Navision)
  • E-conomics

Logikken i de nye versioner er som i de gamle ERP-systemer. Det nye er, at man typisk tilkøber apps i stedet for at kode. Herudover skal man lære at finde rundt i den nye version, som bør ligge i skyen.

Prisen for selve ERP-systemet svinger, afhængigt af hvor avanceret et system du har brug for, og hvilke brugerfunktioner du vil have.

I Microsoft Dynamics-systemet koster en fuld ERP-bruger i skyen med adgang til hele pakken ca. 630 pr. måned. Så har du fuld finans-, lager-, CRM-, produktions- og projektstyringsfunktion – simpelthen det hele.

Alle brugere har dog langt fra behov for fuld adgang til det hele.

Jeg hjælper dig med at vælge den ERP-løsning og de brugerniveauer, der passer til virksomhedens behov og budget.

Du køber dit ERP-system gennem en ERP-udbyder, der også tilbyder support. På den måde kan du altid få support på din ERP-løsning, også selvom jeg ikke lige er ved telefonen.

Jeg har kontor i Aarhus, men jeg hjælper små og mellemstore virksomheder i hele landet med at finde og opsætte den rigtige ERP-løsning.

Jeg kommer gerne ud til jer til et indledende møde, uanset hvor i landet I befinder jer. Meget af opsætningen kan klares online, men medarbejderoplæringen bør foregå fysisk hos jer. Det kan dog også foregå over Teams, hvis situationen kræver det.

Jeg hader selv at være stavnsbundet til en leverandør, og det gør du sikkert også. Jeg vil meget hellere holde fast i mine kunder, fordi de sætter pris på samarbejdet og slet ikke har lyst til at finde en anden udbyder.

Sagt på godt jysk skal det være let for dig at slippe af med mig.

Jeg råder dig til at vælge velrenommerede, bredt anvendte regnskabssystemer og sætter ERP-systemet op med standardfunktioner indbygget i programmet.

Jeg koder ingenting fra bunden, og du kan til hver en tid få en anden ERP-konsulent til at overtage opgaven.

Hvad koster en ERP-løsning?

Med hjælp fra BusinessPAL sparer du typisk op mod
50% på ERP-løsningen

Med hjælp fra BusinessPAL får I en ERP-løsning, der sikrer, at:

3 gode grunde til at vælge BusinessPAL som ERP-konsulent:

01.

Fuldt fokus får ERP-projektet hurtigt og sikkert i mål

I modsætning til dine medarbejdere, der skal varetage deres almindelige bogføringsopgaver ved siden af et ERP-projekt, har jeg som ERP-konsulent fult fokus på processen hele vejen igennem. Derfor kan jeg drive ERP-løsningen i mål langt hurtigere og mere effektivt, end I selv kan gøre det, og den almindelige drift kan fortsætte uforstyrret imens.

02.

Med en erfaren konsulent undgår du fordyrende begynderfejl

Jeg har implementeret en lang række ERP-systemer, så jeg kender alle begynderfejlene og ved, hvordan du undgår dem. Derfor kan du skyde genvej til en fejlfri ERP-løsning med min hjælp. Det bliver billigere for dig i længden, fordi du ikke skal bruge tid og medarbejderressourcer på fejlrettelser.

03.

Du får et mere effektivt bogholderi, til gavn for dine medarbejdere

Jeg støtter din bogholder eller regnskabsmedarbejderne i at flytte bogholderiet i en mere tidssvarende retning, hvis det er sakket bagud. Ofte ender det med et mere interessant og værdiskabende job, hvor rutineopgaverne klares automatisk af ERP-systemet.

Book et uforpligtende møde